De Gymzaal is tijdelijk verhuisd!

Je bekijkt nu De Gymzaal is tijdelijk verhuisd!

De Gymzaal, onze hoofdlocatie, sluit tijdelijk zijn deuren voor de langverwachte renovatie. Gelukkig hebben we voor de markt op woensdag en onze verpakkingsvrije winkel op zaterdag ons onderkomen gevonden in de Helena aan het Helena van Doeverenplantsoen 3, 2512 ZB, Den Haag. Dit voormalige schoolgebouw ligt aan de rand van het centrum en de Schilderswijk en zo’n 2 kilometer bij de Gymzaal vandaan. De weggeefwinkel zal tijdelijk zijn deuren sluiten en de spullen naar het Emmaus brengen.

Op zaterdag 10 juni was de verpakkingsvrije winkel voor het laatst open in de Gymzaal. En op 14 juni was op die locatie de laatste markt. Op 17 juni opende de verpakkingsvrije winkel zijn deuren bij de Helena en op 21 juni vond de eerste markt daar plaats. De openingstijden zullen hetzelfde blijven voor zowel de verpakkingsvrije winkel als de markt.

Het is nog niet precies bekend hoe lang de verbouwing zal duren. Via onze website en socials houden we jullie op de hoogte van de vorderingen.

Benieuwd wat er gaat veranderen in de Gymzaal? Lees dan de nieuwsbrief van de Gymzaal, waarin ook een plattegrond te vinden is van de verbouwingsplannen. Via de website van de Gymzaal kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief en blijf je op de hoogte.

Wist je dat de Volkskeuken ook haar intrek heeft genomen in de Helena. Elke woensdag kun je je aansluiten voor een heerlijke maaltijd. Hier vind je meer informatie.

We hopen jullie gauw te zien in de Helena!

(tekst bijgewerkt 25 juni 2023)