Samen maken we het verschil

Bij Lekkernassûh draait alles om samenwerken. Samen zorgen we er wekelijks voor dat alle activiteiten in en rondom de versmarkt en verpakkingsvrije winkel tot stand komen. We zoeken altijd naar mensen die het leuk vinden om te helpen met verschillende taken. 

Foto door finefocus.nl
Foto door finefocus.nl

Alle beetjes helpen!

Wil je op flexibele basis komen helpen, dus wanneer jij tijd hebt? Dan is het marktteam op één van de locaties misschien een goede match voor jou.

Wil je op een regelmatige basis bijdragen aan Lekkernassûh en actief zijn achter de schermen? Dat kan ook. De markten komen tot stand op basis van vele voorbereidende activiteiten, zoals het inkopen van de groente, het onderhouden van de website, het meedenken in het bestuur en veel meer.

Wat je ervaring ook is, je bent altijd welkom! Samen maken we Lekkernassûh en een positieve voedseltransitie waar. Kijk hieronder naar alle mogelijkheden!

Bekijk onze vacatures voor de taken waarvoor we specifiek op zoek zijn naar nieuwe mensen!

Waar kan ik helpen?

Helpen op de markt

Werken op één van de markten is heel divers: Je kunt vooraf helpen bij het opbouwen van de markt. Of tijdens de markt kratten bevoorraden, groente wegen, helpen aan de kassa, of bij de kaastafel. Of aan het eind van de markt helpen met opruimen.  Genoeg te doen dus!
Lijkt dit je wat? Geef je op in het marktschema!
Heb je vragen? Mail naar info@lekkernassuh.org

Verpakkingsvrije winkel

De verpakkingsvrije winkel in de Gymzaal (Witte de Withstraat 127) is elke zaterdag geopend. We zijn altijd op zoek naar medewerkers die kunnen helpen met de verkoop van de verpakkingsvrije waren.
Wil je graag helpen? Je kunt je hier inschrijven!
Heb je vragen? Mail naar infoVVW@lekkernassuh.org

Transport

Vind je het leuk om te helpen bij het (fiets)transport en ben je hiervoor woensdagochtend/middag beschikbaar? Dan is dit wat voor jou!
Laden, wegbrengen met de fiets en lossen van de groente bij de verschillende Lekkernassûh-locaties in Den Haag.
Lijkt dit je wat? Geef je op in het marktschema!
Heb je vragen? Mail naar transport@lekkernassuh.org

Communicatie

Gaat communiceren jou gemakkelijk af? Kun je goed teksten schrijven en wil je meehelpen bij het mailen van de deelnemers over hun pakket, het bijhouden van de sociale media en het op andere manieren verspreiden van de idealen van Lekkernassûh? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken in ons communicatieteam! Lees hier meer.
Lijkt het je wat? Stuur ons een email via communicatie@lekkernassuh.org

Inkoop

Samen zorgt de team cirkel wekelijks voor een mooi groentepakket op basis van het aanbod de boeren en tuinders. Het inkoopteam is de schakel tussen de groenten van het land en het groenten in jouw boodschappentas. Contact met de boeren en tuinders, snel schakelen en creatieve oplossingen bedenken als er onverhoopt iets niet geleverd kan worden, kijken naar vraag en aanbod. Het hoort er allemaal bij. Lees hier meer.

Lijkt dit je wat? Neem contact op met ons via inkoop@lekkernassuh.org

ICT

Er is ook het een en ander te doen op gebied van ICT. Zoals het technische beheer van de website, het koppelen met social media, het beheer van abonnementen, etc.
Lijkt dit je wat? Mail naar info@lekkernassuh.org om te kijken naar de mogelijkheden.

(Financiele) administratie

En natuurlijk is er de administratie van deelnemers, betalingen, bestellingen, boekhouding, PIN-betaling opzetten en Timebank-beheer.
Wil je hierbij helpen? Mail dan naar info@lekkernassuh.org om te kijken naar de mogelijkheden.

Sinds februari 2018 werken we samen met de Timebank.cc. Dat betekent dat we mensen die meehelpen waarderen met Timebank-uren. Met die Timebank-uren kun je je Lekkernassûh groentepakket, maar ook kaas en/of producten van de verpakkingsvrije winkel betalen. Meer hierover lees je hier: Lekkernassûh en Timebank.cc.

©️ Foto’s door finefocus.nl