Vacature IT medewerker

Je bekijkt nu Vacature IT medewerker

Lekkernassûh is gegroeid, en enorm ontwikkeld de afgelopen tijd. Onze IT is met ons meegegroeid: inmiddels werken we met een intern ontwikkeld administratiesysteem, Romanesco en een eigen nieuwsbrief. Veel verbeteringen, maar ook complicerend.

Daarom zijn we op zoek naar iemand die de brug kan slaan tussen onze IT expert(s) en de rest van de organisatie.

Wat ga je doen? De eerste belangrijke stap is een evaluatie en plan voor de cirkel IT (in niet-IT taal), kijkend naar zowel de technische als organisatie kant. Denk daarbij aan de volgende vragen:

  • Wat is essentieel onderhoud? Wat is nice-to-have onderhoud? En hoeveel uren zijn er structureel nodig?
  • Welke nieuwe en lopende projecten zijn er, en wat zijn de prioriteiten?
  • Welke werkwijze, in lijn met Holacracy, willen we hanteren, waarin we als organisatie nieuwe ideeën voor IT projecten beoordelen en prioritiseren?
  • Hoe willen we de IT verantwoordelijkheden afbakenen, en duidelijke afspraken maken over wat de cirkel daarvoor nodig heeft van de rest van de organisatie?
  • Hoe kunnen we de uitkomsten verwerken in Holaspirit naar rollen, verantwoordelijkheden, acties, etc.?

Spreekt je dit aan, dan komen we heel graag in contact. De vergoeding vind in principe plaats met Timebank uren. Bepalen hoeveel tijd het kost is onderdeel van de opdracht. Maar om een beeld te geven: het moet te combineren zijn met een “normaal” (gezins)leven en baan. De start kan ook als projectvorm worden vormgegeven, hierover komen we graag in gesprek.

Interesse? Neem contact met ons op via info@lekkernassuh.org.

Stockfoto van Pixabay