Vacature financieel analist

De cirkel FINADMIN zoekt met enige spoed een financieel analist. Het doel van de cirkel is een juiste en inzichtelijke financiële planning en verantwoording van Lekkernassûh ten behoeve van interne en externe partijen.

Toelichting: Lekkernassûh heeft zowel een Euro- als een Timebankbegroting. Beide moeten ongeveer in evenwicht zijn, dat wil zeggen tenminste evenveel inkomsten als uitgaven hebben. Ook moeten beide in een bepaalde verhouding tot elkaar staan, oftewel er moeten genoeg euro’s binnenkomen om de eurorekeningen te kunnen betalen, hetzelfde geldt voor de Timebank-uren.
Als je niet terugschrikt voor een excel, enige boekhoudervaring hebt en met de penningmeester mee wil denken over goede oplossingen in dit unieke hybride systeem, laat het weten via een mail aan penningmeester@lekkernassuh.org.

Je kunt achter de schermen een wezenlijke bijdrage leveren aan het gezond blijven van de organisatie!

FINANCIEEL ANALIST

doel

inzicht in inkomsten en uitgaven

verantwoordelijkheden

1. onderbrengen van inkomsten en uitgaven in een boekhoudsysteem

2. per kwartaal uit Romanesco destilleren van de inkomsten per markt en categorie en hiervan overzicht verschaffen aan Penningmeester

3. per kwartaal overzicht van inkomsten en uitgaven verschaffen aan Penningmeester in de vorm van een verlies- en winstrekening, mede ten behoeve van btw-aangifte 

4. communiceren met IT over gewenste functies van Romanesco

5. maken van analyses bv. Kosten Timebank, marge per productgroep en op grond daarvan doen van aanbevelingen.

tijdsinvestering

2 uur per week

waardering

2TB/wk

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws / Vacatures